«Фурор в АТБ»
В рамках тижня раціонального харчування ми вирішили провести експеримент – чи можна студенту з невеликою стипендією харчуватися повноцінно і раціонально?
Дві команди студентів по 5 осіб склали меню, отримали бюджет 70 грн. кожній команді і вирушили на закупку продуктів у місцевий супермаркет АТБ.
Було шумно і весело!
З придбаних продуктів студенти власноручно готували обід!
Меню першої команди:
1.Суп грибний.
2.Салат з буряка
3.Тушковані печериці зі сметаною
4.Бутерброди з бездріжжового хлібу з сиром і зеленню.
Меню другої команди:
1.Борщ із сметаною
2.Каша гречана
3.Яйце варене
4.Салат із свіжих овочів ( огірок, редис, петрушка, кропива, цибуля)
5.Бутерброди з бездріжжового хлібу з сиром і зеленню.
Від студентів після такого експерименту виникло безліч пропозицій до майбутнього меню.
Всім сподобалось!
#Healthy Challenge2019
- 1 перегляд