ЦЕЙ ДИВОВИЖНИЙ СМАК КАВИ…
Здавалося, що б ще буденніше — чашка кави на сніданок! Але скільки незвичайних таємниць та несподіванок ховається в цій чашці! Студенти груп ФК-9-17 та ФК-9-18 разом із викладачем товарознавства Лісовою Л.В. на відкритому виховному заході «Цей дивовижний смак кави…» зробили спробу наблизитись до деяких із них, дізнатися багато нового.
В ході зустрічі студенти ознайомилися з чарівним світом кави, її біологічними особливостями, з хімічним складом кавових зерен, їх корисністю та шкідливістю, впливом на організм. Розглянули технологію обробки кавових зерен, історію поширення кави по світу, різноманітні рецепти приготування кави, цікаві факти про цю рослину та використання її не за призначенням.
У всьому світі кава – це не просто напій. Це повсякденний атрибут ділової, впевненої в собі людини. Без чашечки кави неможливо уявити собі будь-які ділові переговори, неформальні зустрічі, романтичні побачення.
- 2 перегляди